Gels, diffusers en grids

Meer creatieve mogelijkheden met nieuwe Lume Cube Light House

Redactie DIGIFO... 942 0
De Lume Cube is een kleine lichtbron met op zichzelf al meerdere lichtsterkten waardoor je voor elke situatie het juiste licht kan vinden. Voor iedereen die niet genoeg heeft aan de tien standen komt het bedrijf nu met verschillende accessoires om het licht te vervormen zoals jij dat wilt.

Het Amerikaanse bedrijf Lume Cube heeft op de WPPI beurs in Las Vegas een aantal nieuwe producten aangekondigd die de creatieve mogelijkheden van de kleine lichtbron vergroten. Lume Cube heeft aangekondigd met de Light House op de markt te komen: een kleine behuizing waarmee het mogelijk is verschillende lichtvervormers voor de lichtbron te plaatsen zoals gels, diffusers en Honey Comb Grids. Een bijkomend voordeel van de Light House is dat het de warmte van de Lume Cube beter wordt afgevoerd, waardoor de lichtbron langer kan werken met een opgeladen accu.

Lees ook: Review: Lume Cube

 

Lume Cube

De Lume Cube is een kleine kubus die tot 1500 lumen aan licht kan leveren. Door het compacte formaat is dit een zeer handige accessoire voor mensen die af en toe wat meer licht nodig hebben dan natuurlijk aanwezig is en niet genoeg hebben aan de ingebouwde flitser van de camera.

Prijs en beschikbaarheid

Een set van de Light House met drie diffusers krijgt een adviesprijs $ 49,- en een pakket met twee Honey Comb lichtvervormers gaat rond de $ 20,- kosten. Alle accessoires moeten rond maart in de winkels liggen.

Kijk voor meer informatie op de site van Lume Cube of de importeur DeGreef & Partner.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie