Meer Canon-nieuws: EOS 200D

Meer Canon-nieuws: EOS 200D

Jasper van Bladel 1133 0
De EOS 6D Mark II is het grote nieuws van vandaag, maar er is meer. Canon presenteert ook de EOS 200D, een aps-c-dslr met een 24 megapixelsensor. Prijs: € 609.99

De EOS 200D is de opvolger van de EOS 100D en heeft een 24-megapixelsensor in aps-c-formaat. Ook beschikt de nieuwe instap-dslr over de DIGIC-7-processor en het Dual Pixel AF-systeem.

Canon zegt dat de camera de ideale instap-dslr is voor mensen die de wereld van de fotografie hebben ontdekt met hun smartphone en nu een stapje hogerop willen. Functies in het menu worden op een intuïtieve manier uitgelegd, zodat de gebruiker precies weet wat de verschillende functies precies betekenen.

Selfie

De EOS 200D is de eerste Canon DSLR-camera met een Selfie-modus en biedt zowel skin smoothing als achtergrondonscherpte voor al je Instagram foto’s. Mode-liefhebbers kunnen nog voor hun eerste foto hun individuele stijl kenbaar maken – de EOS 200D is verkrijgbaar in de volgende kleuren: het klassieke Canon Zwart, een krachtige uitstraling in Wit en een vintagelook in de combinatie Zilver & Brons.

De Canon EOS 200D is beschikbaar vanaf eind juli en kost € 609,99,-

 

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper