Expert workshop Lightroom - 12 augustus

Masterclass Lightroom - 12 augustus - Nog enkele plaatsen!

Julian 5330 6
Zondag 12 augustus organiseren we een Masterclass Lightroom. Adobe Certified Expert Piet van den Eynde laat tijdens deze zes uur durende workshop zien hoe je het onderste uit de kan haalt van het pakket. We hebben nog een paar plaatsen, zorg dat je er snel bij bent!

Piet van den EyndeHeb je de basis van Lightroom onder de knie, maar wil je alles uit het pakket halen? Dan is deze Masterclass Lightroom voor gevorderden wat jij nodig hebt.

Wij hebben Piet van den Eynde, door Adobe gecertificeerd als Lightroom Expert, gestrikt om jou door de geavanceerde mogelijkheden van Lightroom te loodsen.

In een zes uur durende workshop legt de expert je alles uit over de geavanceerde bewerkingsmogelijkheden van Lightroom en leer je een optimale workflow op te zetten, zodat je professioneel en efficiënt je beelden kunt bewerken.

Masterclass Lightroom voor gevorderden

  • Datum: 12 augustus 2012
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: MultiMedia College, Rijswijk, Zuid-Holland
  • Docent: Piet van den Eynde (Adobe Certified Expert)
  • Inclusief boek Lightroom 4 ontmaskerd t.w.v. € 29,95
  • Luxe lunch, koffie, thee en fris inbegrepen
  • Kosten: € 169,95
  • Klik hier om je aan te melden

Geavanceerde fotobewerkingen

Dat je met Lightroom krachtige bewerkingen los kunt laten op je foto's weet Piet van den Eynde als geen ander. Hij laat je geavanceerde bewerkingsmogelijkheden zien aan de hand van diverse praktijkvoorbeelden. Onder andere de kracht van lokale bewerkingen en geavanceerde zwart-witomzettingen komen aan bod.

Lightroom
Voor een frisse bewerking zoals deze draai jij na deze masterclass je handen niet meer om

Optimale workflow

Lightroom is véél meer dan een raw-ontwikkelaar waar toevallig ook een bibliotheek en een paar publicatiemogelijkheden aan gekoppeld zijn. Piet van den Eynde laat je in deze masterclass zien hoe je alle modules optimaal laat integreren met elkaar en hoe dat je kwaliteit en snelheid van het werken merkbaar zal verbeteren.

Wat kun je verwachten in deze masterclass?

Piet van den Eynde behandelt tijdens deze dag het hele proces van importeren en beheren tot het publiceren van je foto's. Geavanceerde bewerkingen, tijdsbesparing en productiviteit, exporteren en het publiceren van je foto's op diverse manieren komt hierbij aan bod. Na deze masterclass heb ook jij Lightroom volledig onder de knie.

Lightroom
Piet van den Eynde laat je zien hoe je met Lightroom geavanceerde bewerkingen toepast

Lightroom 4 OntmaskerdInclusief boek 'Lightroom 4 ontmaskerd' t.w.v. €29,95

Deelnemers van de Masterclass krijgen een exemplaar van het boek 'Lightroom 4 ontmaskerd', geschreven door Piet van den Eynde.

Het 352-pagina's tellende boek laat werkelijk niets onbesproken als het gaat om Lightroom. Van de ideale workflow, geavanceerde fotobewerkingen en nuttige plug-ins tot afdruk- en publicatiemogelijkheden.

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar, wacht niet langer, meld je aan!

afbeelding van Marco Mackenbach

In 5 uur (vergeet de koffie/thee en lunchpauze niet) Lightroom volledig onder de knie? Dat lijkt mij toch echt zeer onwaarschijnlijk.
Goed, het is geen Photoshop, maar in 5 uur lukt dit echt niet.

afbeelding van Ton Janssen

Er wordt vanuit gegaan dat je de basis onder de knie hebt.
In 5 uur kun je dan alsnog heel wat bijleren.
De rest kun je thuis via het boek in eigen tempo je eigen maken.
Kortom: je moet er natuurlijk ook zelf aan wat doen.

afbeelding van Marco Mackenbach

In de tekst staat "Na deze masterclass heb ook jij Lightroom volledig onder de knie." Dat gaat simpelweg niet lukken.
Ik gebruik Lightroom al sinds 'dag 1' vanuit mijn werk, en garandeer je dat je meer tijd nodig hebt, ook als je al 'basiservaring' hebt.

afbeelding van GerardHenninger

Niet alles in het leven zo serieus nemen. In die 5 uur zal er genoeg stof tussenzitten die nieuw is voor de meeste mensen en waar mensen een boel van kunnen leren.

afbeelding van Marco Mackenbach

Dit is wat de tekst stelt, en als we dat niet serieus moeten nemen, dan moeten we dat met het blad misschien ook maar doen?
De zin schept een bepaalde verwachting bij de deelnemers. Als je achteraf niet alles onder de knie hebt, dan heb je volgens de wet trouwens recht op restitutie ;o)

afbeelding van Theo Blijthuis

Wat raar, ik zie dat reacties hier als 'Anoniem' gepubliceerd worden, maar als de laatste reactie op de homepage getoond wordt, dan staat daar gewoon de naam van de schrijver boven!