Masterclass De Nieuwe Wildernis - Win kaarten!

jesse kraal 1083 0
Op 1 december gaat in CinMed in Ede 'Achter de schermen van De Nieuwe Wildernis' in première. Niet alleen wordt de film vertoond, de filmploeg zal aanwezig zijn en een masterclass geven waarin ze dieper ingaan op de totstandkoming van de film. DIGIFOTO Pro mag vier kaarten weggeven!

We hebben de afgelopen jaren veel besteed aan de totstandkoming van 'De Nieuwe Wildernis'. Nu kunnen wij dat natuurlijk heel aardig opschrijven, maar het wordt nog leuker als de makers je zelf kunnen vertellen hoe ze te werk zijn gegaan, tegen welke problemen ze aanliepen en hoe ze achteraf terugkijken op hun film.

Dat kan en wel op 1 december in CineMec Ede. Daar zal de première plaatsvinden van 'Achter de schermen van De Nieuwe Wildernis' en zullen Ruben Smit en zijn team voorafgaand aan de film een masterclass geven. Daarbij gaan ze dieper in op de productie van de film, het script en de gebruikte technieken en krijg je fragmenten te zien die niet in de film zitten. Verder zullen op het toneel ook live demonstraties worden gegeven van gebruikte technieken. Natuurlijk is er ook voldoende gelegenheid om zelf je vragen aan de makers van 'De Nieuwe Wildernis' te stellen.

Kaarten kopen/winnen

Kaarten zijn te bestellen op de website van CineMec Ede en kosten 17,50 euro per stuk. DIGIFOTO Pro geeft twee keer twee vrijkaarten weg. Wil jij met je partner/vriend/maatje/tante naar de premiere en de masterclass? Kijk dan op onze Facebook-pagina hoe je aan kaarten komt!

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse