Marcelo Mandruca en de starende portretten

Marcelo Mandruca en de starende portretten

Nadja Geskus 622 0
Fotograaf Marcelo Mandruca,uit Sao Paolo, Brazilië, heeft recent een wel heel bijzonder project gedaan. Hij liet mensen geloven dat ze moesten poseren voor een portret waarbij een lange sluitertijd werd gebruikt, maar in feite maakte hij een videoopname van ze. Bekijk de starende portretten.

Starende portretten

Een portret is niet altijd zomaar een portret. Deze bijzondere beelden van fotograaf Marcelo Mandruca zijn namelijk een bijzonder project. Hij liet zijn modellen geloven dat ze aan het poseren waren voor een portret waarbij lange sluitertijd werd gebruikt. De modellen stonden dus een tijd lang stil, te staren in de lens. Echter maakte de fotograaf geen foto, maar een video van 60 seconden. Het resultaat is dat je een prachtig starend portret hebt, waarbij je alle details van het gezicht perfect kunt bekijken. Van de rimpels, tot de uitdrukking. 

 

 

Marcelo Mandruca

Wanneer je benieuwd bent naar alle starende portretten die Marcelo Mandruca heeft gemaakt, kunnen wij je de website aanbevelen. Elk portret geeft weer een uniek beeld!

Marcelo Mandruca en de starende portretten

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja