Tassen geïnspireerd op Australië

Manfrotto introduceert National Geographic Australia collectie

Redactie DIGIFO... 953 0
Manfrotto heeft bekendgemaakt een nieuwe collectie tassen op de markt te brengen, in samenwerking met National Geographic. De serie bestaat uit vijf tassen die allemaal zijn geïnspireerd op het Australische landschap en alle tassen in de serie moeten optimale veiligheid bieden voor de apparatuur van elke reizende fotograaf.

In het ontwerp van de tassen staan het rood van de woestijnen en het blauw van de oceanen van dit fascinerende land centraal, gecombineerd met het patroon dat te vinden is bij de vele eucalyptusbomen die het land rijk is. De tassen zijn gevuld met een stevige voering die ervoor moet zorgen dat je camera en objectieven goed beveiligd zijn tegen de elementen als je op reis bent.Manfrotto introduceert National Geographic Australia collectieLees ook: Australia –The Eagle Eye van Wild Pacific Media

5 nieuwe Manfrotto-tassen

De Manfrotto National Geographic Australia collectie bestaat uit vijf tassen,  waarvan twee messengerbags, één rugzak, één tas die als handtas en rugzak te gebruiken is en een kleine heuptas. Alle tassen maken slim gebruik van de ruimte en elke tas wordt geleverd met deviders waarmee je de tas volledig naar wens kunt aanpassen.

Prijs en beschikbaarheid Manfrotto National Geographic Australia tassen

De tassen zijn momenteel alleen beschikbaar via deze website van Manfrotto en zijn aan te schaffen vanaf 59,90 pond.

Kijk voor meer informatie op de website van Manfrotto.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie