Mandy Daniels wint WNF-Ranger Photo Award 2009

Raymond 1044 0
De 15-jarige Mandy Daniels uit Nootdorp heeft de eerste prijs gewonnen bij de WNF-Ranger Photo Award 2009. Zij wint de prijs met haar portret van een orang-oetan.

De prijs is een WNF-Ranger Photo Award (een bronzen beeldje) en een Panasonic Lumix fotocamera. De winnende en genomineerde foto’s zijn de komende drie maanden te zien in het Museon. De WNF-Ranger Photo Award is een natuurfotowedstrijd voor kinderen tot en met 15 jaar.

De jury noemde de foto van Mandy Daniels een geweldige foto: “Je blijft er naar kijken! De boomtak links op de foto werkt zelfs als een soort passe-partout en geeft het portret van deze jonge orang-oetan nog meer aandacht. Ook zorgt de boomtak voor evenwicht in de foto en het van achter komende licht versterkt de intimiteit tussen ons en deze leuke jonge mensaap.”

Behalve Mandy Daniels vielen ook Merel Rijn van Alkemade (15) uit Alphen a/d Rijn, Miles Kooren (14) uit Utrecht en Guus van der Aa (10) uit Berkel-Enschot in de prijzen. Merel Rijn van Alkemade won de tweede prijs. De derde prijs was voor Miles Kooren. De Publieksprijs werd gewonnen door Guus van der Aa.


Foto: Mandy Daniels (1e prijs)


Foto: Merel van Rijn (2e prijs)


Foto: Miles Kooren (3e prijs)


Foto: Guus van der Aa (publieksprijs)

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond