Man knipt selfie sticks doormidden in New York

Man knipt selfie sticks doormidden in New York

Fabienne Keijzer 1091 1
Selfie sticks, wie kent ze niet. Deze stokken vormen voor veel mensen een grote bron van irritatie. En daarnaast zijn ze ook nog eens erg gevaarlijk. Komediant Buddy Bolton heeft hiervoor een effectieve oplossing gevonden.

De selfie stick, een ergernis 

Sinds de introductie van de gadget een aantal jaar geleden zijn selfie sticks niet meer weg te denken uit het straatbeeld. De sticks zijn vooral populair onder toeristen. Maar deze selfie-makende-tirannen vormen ook een grote bron van irritatie. Terwijl zij ongegeneerd selfies aan het maken zijn, letten ze totaal niet op de meterlange stok die ze roekeloos voor zich uit zwaaien. Zo moest bijvoorbeeld een achtbaanrit in Disneyland in Californië worden afgebroken omdat een passagier een selfie stick vast had. Levensgevaarlijk.

Video 

Hoewel veel organisatoren van festivals en evenementen de populaire gadget inmiddels verbieden, worden de selfie sticks alsnog veel gebruikt. De Amerikaanse komediant Buddy Bolton heeft er genoeg van. Hij besloot om zelf een eind te maken aan de gevaarlijk irritante hype en ging met een heggenschaar op pad in New York.

 

 

Selfie sticks cadeau 

Hij plaatste de video op zijn YouTube-kanaal en ontving gemengde reacties. Je kunt in de video zien dat de telefoons van de slachtoffers een harde val maken als Bolton de selfie stick doorknipt. Dit kan veel schade opleveren. Veel mensen dachten ook dat de video in scene was gezet. Dit bleek niet zo te zijn. Wel vertelde Bolton dat ze alle slachtoffers van de grap een nieuwe selfie stick cadeau deden. Een beetje tegenstrijdig is het wel, maar hij heeft zijn punt gemaakt.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne

afbeelding van Pol De Mol

Wat een kalf.