Mamiya Studiopartners verzacht dure feestmaand

jesse kraal 3271 0
Als importeur van onder andere Mamiya, Pocket Wizard en ProFoto heeft Mamiya Studioparters aardig wat interessante producten in het assortiment. Op een aantal daarvan krijg je nu korting.

Het meeste voordeel krijg je op de ProFoto Pro-7-flitsgeneratoren. Deze gaan met maar liefst 35 procent korting de deur uit. Je hebt nog even de tijd om er over na te denken, de kortingsactie loopt tot eind april 2012. Wel snel beslissen moet je voor de gratis flitskop die je bij de ProFoto AcuteB 600 krijgt. Die actie loopt tot het einde van 2011. Ook voor de vijf procent korting op ExpoDisks zul je nog dit jaar moeten overgaan tot aanschaf.

Pocket Wizard

Op de Pocket Wizards krijg je geen korting, maar bij aanschaf krijg je wel een gratis product. Bij aanschaf van twee Pocket Wizards Plus II's krijg je een Hildozine beschermhoes en montageplaatje voor je flitstriggers. Een Rogue Mini Bouncecard is de bonus die je krijgt als je een set Pocket Wizards TT1's, TT5's pf een combinatie van die twee koopt.

Mamiya Webshop

Niet speciaal voor december, maar wel een kijkje waard, is de Mamiya Webshop. Diverse camera's, objectieven en accessoires voor de middenformaat-systemen van Mamiya worden er met flinke kortingen aangeboden.

ProFoto Pro-7

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse