MagMod introduceert nieuwe producten op Kickstarter

Jooshua Franssen 2233 0
Vorig jaar introduceerde MagMod op Kickstarter hun eerste flitsaccessoires. Het project was een hit en MagMod werd met open armen ontvangen door fotografen over de hele wereld. Nu komt het bedrijf met twee nieuwe producten, MagBounce en MagSphere, wederom op Kickstarter.

De producten die MagMod produceert zijn 'lightmodfiers', oftewel lichtvervormers. De vorige lancering van MagMod was direct een succes, vanwege het gemak en design waarmee hun producten zijn ontworpen. Om de vervormers te gebruiken plaats je een magneetstrip om je reportageflitser. Het voordeel van deze strip is dat de producten snel en gemakkelijk te monteren en te verwijderen zijn. Geen gedoe met tape of klittenband. Je kunt zelfs sommige producten combineren door ze simpelweg op elkaar te bevestigen.

MagBounce en MagSphere

MagMod heeft nu op Kickstarter twee nieuwe producten geintroduceerd: de MagBounce en de MagSphere. De MagBounce is vergelijkbaar met een bouncekaart, waarmee je het licht van je reportageflitser weerkaatst in een specifieke richting. De MagSphere is vergelijkbaar met een omni-bounce, waarmee je flitslicht in alle richtingen wordt gespreid. Het verschil tussen deze producten en alle andere op de markt: ze zijn gemaakt van zacht silicoon. Ze vouwen met gemak op, zijn zo in een rugzak of vakje op te bergen, zonder zorgen te maken dat het breekt of stukgaat. Ook professionele fotografen, zoals Scott Kelby, Ben Chrisman, Two Mann Studios, Tony Hoffer en Jeff Moiser, waren te spreken over MagMod. 


De MagMod MagSphere in actie

Doelstelling

De doelstelling voor het project is 50.000 dollar binnen 35 dagen. Vorig jaar wisten ze hun doel al binnen twee dagen te behalen, dit keer hebben ze het in een dag voor elkaar gekregen. Op de Kickstarterpagina kun je alvast een bestelling plaatsen. Je kunt zowel de MagBounce als de MagSphere los bestellen, maar ook als bundel. Er zijn speciale bundels met de eerder uitgebrachte MagMod's. De verwachte levertijd voor de MagMod MagBounce en MagSphere is februari 2015, maar wie snel is kan een speciale bundel bestellen ter waarde van 299 dollar. Hierin zit de MagMod basic kit, samen met twee MagSphere's en twee MagBounce's. Wil je kleiner beginnen, dan kun je al voor 59 dollar, exclusief verzendkosten, een MagBounce of MagSphere bestellen.

afbeelding van Jooshua Franssen

Jooshua Franssen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jooshua