Macro Converters voor je Lensbaby

Macro Converters voor je Lensbaby

jesse kraal 1707 0
Bijzondere macrofoto's maken? Dan kun je nu bij Lensbaby terecht. Met de Macro Converters kun je elke Lensbaby met verwisselbare 'optics' veranderen in een macro-objectief met tilt-functie. De set bestaat uit twee tussenringen van 8mm en 16mm dik, die je ook tegelijkertijd kunt gebruiken.

Macro ConvertersDe Macro Converters zijn eigenlijk niets anders dan tussenringen voor je Lensbaby. Hiermee plaats je de verwisslbare optieken verder van de camera af. Hoe verder je het optiek naar voren plaats, hoe dichter je op je onderwerp kunt komen. Wel verlies je de mogelijkheid om op oneindig scherp te stellen.

In de set zitten twee ringen, een van 8mm en een van 16mm. Je kunt deze ook tegelijk monteren, voor een nog extremer effect. Ook na montage van de tussenringen, kun je de bijzondere tilt-functie van de Lensbaby blijven gebruiken. Hiermee geef je ook je macro-foto's die bijzondere Lensbaby-uitstraling mee en kun je storende details gemakkelijk onscherp maken.

Importeur Transcontinenta noemt een adviesprijs van 44,95 euro voor een setje.

Lensbaby Macro

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse