MacCreate introduceert Aperture Inspector

Redactie 770 0
Gebruikers van Apple Aperture hebben er een programmaatje bij gekregen om het gebruik van hun camera's en lenzen bij te houden. Aperture Inspector van The MacCreate Network houdt alles wat er in de bibliotheek van Aperture gebeurt in de gaten.

The MacCreate Network, grondleggers van het Aperture Users Network, hebben Aperture Inspector op de markt gezet zodat Aperture-gebruikers het gebruik van hun camera's en objectieven kunnen bijhouden. Met het programmaatje kunnen ze de bestanden in hun bibliotheek scannen en precies zien welke camera of welke objectief ze het meest, of juist niet gebruiken.


Aperture Inspector

Daar houdt Aperture Inspector echter niet op. Naast het camera- en objectieven-gebruik geeft het programmaatje ook aan hoe vaak je een bepaalde f-waarde, sluitertijd of iso gebruikt. Daarnaast kunnen bepaalde gegevens ook weggelaten worden en wordt alles weergegeven in nette grafieken of taartdiagrammen. Het programma kost 9,99 dollar, maar kan volgens de maker veel geld helpen besparen bij de aanschaf van een nieuwe camera of objectief.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie