Foto gemaakt tijdens de InstaMeet

Maarten Walraven wint fotowedstrijd Hilton met smartphonefoto

Redactie DIGIFO... 1013 0
Hilton Rotterdam heeft zojuist de winnaar bekendgemaakt van de fotowedstrijd die het hotel heeft georganiseerd en Maarten Walraven heeft de eerste prijs in de wacht gesleept. De jury was onder de indruk van de foto die een mooi beeld geeft van het interieur van een hotelkamer, gecombineerd met het uitzicht. De foto komt in groot formaat te hangen op een prominente plek in het hotel.

Walraven heeft de foto gemaakt tijdens een InstaMeet op 14 april waar 70 fotografen uit het hele land de kans kregen om een kijkje achter de schermen te nemen om zo bijzondere en originele foto's van het hotel te maken. Walraven deed mee aan deze InstaMeet en wist op een hotelkamer de winnende foto te maken.Maarten Walraven wint fotowedstrijd Hilton met smartphonefotoLees ook: Eerste Sports Illustrated cover gemaakt met smartphone

Fotowedstrijd Hilton Rotterdam

In april lanceerde het Hilton Rotterdam een fotowedstrijd waar ze ruim 350 foto's voor ontvingen. De jury heeft alle inzendingen onder de loep genomen en deze foto van Maarten Walraven tot winnaar uitgeroepen. De tweede plek was voor de HDR exterieurfoto van Henri van Avezaath en de zwart-witfoto van Anthony Verolme werd bekroond met de derde plek.

Kijk voor meer informatie op de website van het Hilton Rotterdam.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie