Maak foto's met je tanden met GoHawk

Maak foto's met je tanden met GoHawk

Redactie DIGIFO... 1297 0
Actioncams zijn ideaal om spectaculaire actie mee op te nemen. Door het compacte formaat, lage gewicht en de stevige behuizing, kunnen ze in vrijwel alle situaties goed gebruikt worden. Alleen heb je bij veel extreme sporten geen hand over om hem snel aan te zetten. Met GoHawk kan dat nu met je tanden.

Als je geen moment wil missen moet je je actioncamera continu aan hebben staan. Helaas gaat de batterij niet lang genoeg mee om hele dagen te filmen en in veel gevallen zijn de actievolle momenten vrij beperkt, waardoor je uren aan saaie beelden kan krijgen. Om op elk moment jouw GoPro te kunnen gebruiken heeft POA Labs de GoHawk ontwikkeld waarmee je elke GoPro Hero camera kunt bedienen met je tanden of je tong.

 

 Lees ook: Mercury camera. De eerste universele camera ter wereld

GoHawk

De GoHawk is een kleine adapter voor je GoPro camera die direct werkt zonder extra installatie. De adapter heeft een kleine externe batterij, afstandsbediening en een LED-indicator waaraan je kan zien wat je GoPro doet.
De GoHawk is een Kickstarterproject en is op dit moment net over de helft van de beoogde $20.000,-. Voor meer informatie kun je kijken op deze website.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie