Kom in actie en laat je Serious Pasfoto maken!

Maak een pasfoto bij Kamera Express en steun Serious Request

Fabienne Keijzer 640 0
In de week voor kerst wordt jaarlijks aandacht gevraagd voor een stille ramp tijdens Serious Request. Dit jaar brengen 3FM en het Rode Kruis longontsteking onder de aandacht. Deze dodelijke infectieziekte eist jaarlijks duizenden kinderlevens. Wil jij ook in actie komen? Laat dan je Serious Pasfoto maken bij Kamera Express!

Serious Request vraagt aandacht voor longontsteking 

3FM dj’s Domien Verschuuren en Frank van der Lende laten zich dit jaar van 18 tot en met 24 december opsluiten in het Glazen Huis op de markt in Breda. Zij vragen daarmee aandacht voor de gevolgen van longontsteking. Deze dodelijke infectieziekte eist elke 35 seconden een kinderleven. 3FM en het Rode Kruis zamelen dit jaar tijdens Serious Request geld in om de overlevingskans van jonge kinderen in ontwikkelingslanden zoals Ivoorkust en Soedan te vergroten en ze een kans te bieden op een mooie en gezonde toekomst. Om dit doel te steunen komen duizenden mensen en bedrijven in actie, zo ook Kamera Express.
Serious Pasfoto bij Kamera Express
Foto: Ben Houdijk / 3FM

Laat je Serious Pasfoto maken bij Kamera Express

Iedereen heeft pasfoto’s nodig, een selfie op je paspoort of rijbewijs is not done. Laat dus nu je Serious Pasfoto maken bij Kamera Express in Breda én steun daarbij ook het goede doel! Bij de Kamera Express Superstore in Breda kun je van 20 tot en met 24 december terecht voor een nieuwe pasfoto die je slechts 5 euro kost. De gehele opbrengst wordt gedoneerd aan Serious Request.
De Kamera Express Superstore bevindt zich aan de Marksingel 1, 4811 NV in Breda.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne