Win een DJI Osmo t.w.v. €659

Maak de Dronefoto van het Jaar en win een DJI Osmo!

Fabienne Keijzer 1521 0
Nederland is een prachtig land, en hoe laat je dat nu beter zien dan vanuit de lucht? Daarom organiseert Dronewatch de Dronefoto van het Jaar verkiezing in samenwerking met PixAir en CameraNu.nl! De hoofdprijs is een DJI Osmo ter waarde van €659,-.

Dronefoto van het jaar 

Met de Dronefoto van het jaar verkiezing gaat Dronewatch samen met PixAir.nl en CameraNU.nl op zoek naar de mooiste dronefoto van Nederland. De inzendingen worden beoordeeld door gerenommeerde natuurfotografen Bas Meelker en Johan van der Wielen en Henri van Rheenen van CameraNU.nl. Je kunt jouw dronefoto inzenden tot 25 november via deze link. De 15 beste inzendingen kun je op 28 november bekijken, hierop kan worden gestemd voor de publieksprijs. Ondertussen kiest de jury de drie beste foto’s uit. Op 5 december zullen alle winnaars bekend zijn.
Dronefoto van het jaar

De prijzen

Alle prijzen zijn beschikbaar gesteld door CameraNU.nl. De 1e prijs is de DJI Osmo gestabiliseerde handheld camera, inclusief accu, lader en een goede microfoon, ter waarde van €659. De 2e prijs is een drone-backpack naar keuze en de 3e prijswinnaar gaat naar huis met een drone-accu naar keuze. De publieksprijs is een cadeaubon van CameraNU.nl ter waarde van 100 euro! En alle winnaars ontvangen een hoge kwaliteit Xpozer afdruk van hun foto ter waarde van 99 euro. Kijk voor meer informatie op deze website.

afbeelding van Fabienne Keijzer

Fabienne Keijzer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Fabienne