Prisma werkt na update ook met video

Maak bewegende schilderijen met Prisma

Redactie DIGIFO... 1806 0
De unieke fotobewerkingsapp Prisma is met een update gekomen waar veel mensen al lang naar uitkeken. Na het instaleren van de update kan je video's tot vijftien seconde omzetten tot bewegende schilderijen.

Met de nieuwe update kan je elke video tot vijftien seconde met één van de negen filters omtoveren tot schilderij, gebaseerd op de stijl van de grote meesters in de schilderkunst. Het bedrijf heeft laten weten dat het hard werkt om nieuwe filters beschikbaar te maken. Het verwerken van de video kost wat tijd en computerkracht, maar is volledig offline te gebruiken.

Lees ook: App review: Prisma: verbluffend 
Lees ook: Fantastische video gemaakt met Prisma-app

Prisma Video's

We hebben al eerder video's gezien die met Prisma zijn gemaakt, maar voor het maken van deze video's moest elke frame handmatig worden omgezet. Het is nog steeds niet mogelijk om minutenlange video's te maken, maar voor wie dat wil is het nu wel een stuk eenvoudiger.

De update is momenteel alleen nog verkrijgbaar op iOS en werkt alleen op de iPhone 6 of nieuwer, maar het zal niet lang duren voordat de update ook verkrijgbaar is voor Androidtelefoons.

Voor meer informatie over de Prisma app kun je kijken op de website van de app.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie