Bridgecamera met 120x zoom

Lumix FZ82 - Nieuwe superzoomcamera van Panasonic

Redactie DIGIFO... 2437 0
Panasonic heeft de nieuwe Lumix FZ82 aangekondigd. Een bridge-camera met 60 keer optische zoom, 4K video en 4K Photo features.

De nieuwe Lumix FZ82 beschikt over een vast Lumix DC Vario objectief met een bereik van 20 tot 1200mm (fullframe equivalent). Door de 'Intelligent Zoom' van de camera wordt het zoombereik zelfs uitgebreid van 60 tot 120 keer. Voor wue hier nog niet tevreden mee is komt Panasonic nog met een teleconversielens, waarmee zelfs de kraters op de maan zichtbaar worden. De camera beschikt over een 18 megapixel sensor en kan beelden maken tot tien beelden per seconde met volledige resolutie.Panasonic FZ82Lees ook: Panasonic onthult Lumix GX800

Volledige bediening van de Lumix FZ82

De Panasonic Lumix FZ82 biedt veel controle over de instellingen van de camera. De camera is volledig handmatig in te stellen met de vele knoppen die zich op de body van de camera bevinden en biedt ook de mogelijkheid om instellingen te veranderen met het 3 inch touchscreen.  Naast het touchscreen beschikt de FZ82 ook nog over een viewfinder die door de hoge framesnelheid beeldvertraging minimaliseert.

4K functies van Panasonic

Ook deze bridgecamera van Panasonic is volledig ingesteld op 4K. De camera filmt in 4K en beschikt ook over 4K functies zoals 4K-burst, waarmee de camera 30 foto's van 8MP maakt in 1 seconde, 4K-pre burst, post focus en focus stacking.

Kijk voor meer informatie over de Lumix FZ82 op de website van Panasonic.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie