De kleine versie om altijd bij je te hebben

Lume Cube start Kickstarter voor Life Lite

Redactie DIGIFO... 1178 0
Enige tijd geleden kwam de Lume Cube op de markt. Een uiterst kleine lichtbron die je ontzettend eenvoudig kan gebruiken als flitser voor je smartphone, actioncam en spiegelreflex. Voor wie nog niet tevreden was met het kleine ontwerp heeft Lume Cube nu de nog kleinere Life Lite ontwikkeld.

Lume Cube ziet de Life Lite als de volgende stap van de Lume Cube en hoopt met de kleinere versie een lamp op de markt te brengen die je altijd, overal mee naar toe kan nemen. De Life Lite is ook niet specifiek ontworpen als lichtbron voor fotografie, maar wordt neergezet als alledaags product.

Lees ook: Review: Lume Cube

Lume Cube mini

De Life Lite is een kleine versie van de Lume Cube, de lichtbron die al eerder op Kickstarter stond en tegenwoordig wordt verkocht in 45 landen. De Life Lite heeft slechts 70% van het vermogen van zijn grotere broer, maar weegt ook ongeveer half zo zwaar en gaat naar verwachting slechts de helft van de Lume Cube kosten. Ondanks het kleinere formaat is de lichtbron waterdicht tot 10 meter en beschikt hij over tien verschillende instellingen.

Kijk voor meer informatie en om het project te steunen op de Kickstarterpagina van de Life Lite.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie