Luchtfoto's van Bangladesh

Luchtfoto's van Bangladesh

Nadja Geskus 518 0
Opnieuw hebben wij weer een prachtige serie gevonden die vanuit de lucht is gefotografeerd. Shamim Shorif Süsom, een fotograaf uit Bangladesh, fotografeert zijn vaderland op een prachtige manier en toont de verschillende vormen, patronen en texturen die eerst verborgen waren voor het menselijk oog. Bekijk de prachtige luchtfoto's van Bangladesh.

Shamim Shorif Süsom

Shamim Shorif Süsom groeide op in een klein dorpje in Bangladesh. Nadat hij naar de grote stad verhuisde om zijn diploma’s te halen, begon hij zijn geboorteplaats te missen. Het groene landschap, de wijd uitgestrekte velden en natuurlijk de mooie herinneringen die zijn kindertijd meebrachten. Shamim Shorif Susom is nu afgestudeerd piloot en vliegt regelmatig. 

Luchtfoto's

Als piloot zijnde ziet Shamim Shorif Süsom regelmatig zijn vaderland van een compleet ander perspectief. Dit bracht hem op het idee om zijn werk als piloot en zijn passie voor de fotografie samen te brengen, wat resulteerde in deze prachtige serie beelden. Shamim Shorif Süsom nam deze beelden tijdens het vliegen over het Zuid-Aziatische land, dat bekend staat voor de kleine dorpen en het serene platteland, buiten de bruisende hoofdstad om. 

'Aan het eind van de dag, leg ik mijn herinneringen vast. Ik herzie mijn land, mijn verleden, mijn jeugd.'

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

Bangladesh

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja