Lowepro Versapack met twee compartimenten

Julian 1328 0
Lowepro komt met een nieuwe fotorugzak bestaande uit twee compartimenten. De Versapack 200 AW weegt 1 kilo en is flexibel in te richten met zowel fotoapparatuur als andere zaken.

Het ontwerp bestaat uit vele vakjes en twee grote compartimenten. De tas is via de zijkant open te ritsen, zodat je snel je camera bij de hand hebt. Ook kun je het onderste compartiment geheel openritsen. Daar is plaats voor een dslr met standaard zoomlens en 2 a 3 extra objectieven of flitsers. Het cameracompartiment meet 28 x 16 x 19 cm. Het bovenste compartiment heeft een inhoud van 25 x 12 x 21 cm.

Een groot gedeelte van de Versapack 200AW is gemaakt van nylon materialen waardoor het gewicht laag blijft. De tas weegt in totaal 1,0 kg. De buitenvoering is waterafstotend. Aan de onderzijde vind je een zogenaamde compressie-strap, waaraan je een jas of statief mee kunt dragen.

De Versapack 200 AW is voorzien van de All Weather regenhoes en kan door de aanwezigheid van Sliplock-lussen uitgebreid worden met accessoires. De Lowepro Versapack 200 AW is verkrijgbaar vanaf eind oktober voor een adviesprijs van 159 euro.