Lowepro vernieuwt Magnum AW-serie

Julian 791 0
Lowepro introduceert een nieuwe generatie Magnum AW schoudertassen. De vernieuwde modellen krijgen een gegoten bodembak voor betere duurzaamheid. Het grootste model is uitgerust met zonnescherm voor laptopgebruikers.

Lowepro mikt met de Magnum AW tassen op de professionele fotograaf. De binnenkant bestaat uit voorgevormd schuim uit één stuk, uitgerust met klittenband rondom. Zo kun je zelf de indeling van de tas aanpassen aan je apparatuur.

De buitenkant is ontworpen om transport van en naar opdrachten goed te kunnen doorstaan. Een regenklep deksel met ritsen draagt bij aan de bescherming tegen vocht. Ook is Lowepro’s All Weather (AW) cover aanwezig.

De nieuwe tassen krijgen een gegoten bodembak, die stabiliteit en bescherming moet bieden als de tas op de grond staat. De bodem is waterafstotend en vochtwerend, ook kun je de Magnum AW tassen op elkaar stapelen.

Er zijn drie modellen beschikbaar in de nieuwe Magnum AW-serie. De Magnum 200 AW en 400 AW zijn van een formaat dat door de meeste vliegtuigmaatschappijen als handbagage wordt toegestaan. De forse Magnum 650 AW heeft een geïntegreerd zonnescherm, zodat je de bovenkant als werk-platform voor je laptop kunt gebruiken.