Lowepro Photo Hatchback AW-serie voor de avontuurlijke fotograaf

Julian 2812 0
Wil je tijdens het rennen, fietsen of klimmen veilig je camera mee kunnen nemen? Dan is een backpack uit de nieuwe Lowepro Photo Hatchback AW-serie iets voor jou. Het cameravak is bovendien uitneembaar, zodat je de rugtas ook als volwaardig daypack kunt gebruiken.

Het vak dat toegang biedt aan je camera zit aan de achterzijde van de tas (die veilig tegen je rug hangt als je hem draagt), tijdens je actieve vakantie hoef je dus niet bang te zijn dat je camera uit je tas gestolen wordt.

Een AW-hoes onderaan de tas en een uitklapbare stormflap om het cameravak beschermen je kostbare camera tegen onvoorspelbare weerselementen. Wil je de camera een dagje thuislaten? Dan kun je het cameravak uitnemen en kun je de hele tas vullen met je alledaagse spullen.

Wat past er in

Wat past er in?

Er zijn twee versies van de Lowepro Photo Hatchback AW. In de 16L past een spiegelreflexcamera met kitlens, één a twee extra lenzen, een flitser, tablet en je persoonlijke accessoires. De 22L is iets groter, je kunt er een spiegelreflex met zoomlens, twee a drie extra lenzen, flitser, tablet of 11-inch Macbook Air in kwijt.

Beide tassen bieden bovendien ruimte aan een waterfles of een compact statief. De rugzakken zijn verkrijgbaar in de kleuren rood, grijs en blauw. Importeur Degreef & Partner geeft de Lowepro Photo Hatchback 16L AW een adviesprijs van 109 euro. De Photo Hatchback 22L kost 119 euro.