Lowepro Outback voor de actieve fotograaf

Julian 1345 0
Lowepro introduceert de nieuwe Outback-serie. De modulaire tassen zijn bedoeld voor actieve fotografen en volgens de fabrikant ideaal voor het dragen van een camera tijdens activiteiten zoals hiking, biking, klimmen, skiën of raften.

Lowepro richt de Outback-serie op actieve fotografen die regelmatig extreme situaties te lijf gaan. Kenmerkend voor de Outback-serie zijn drie terugkerende modules. Iedere Outback tas bestaat uit een fototas als basis en twee verwisselbare lenscases/accessoirepockets die met behulp van ‘SlipLock’-lussen aan de fototas kunnen worden bevestigd. Aan de voorzijde van de tas kan met een karabijnhaak een extra Lowepro lenscase bevestigd worden.

Het bovenste vak geeft snelle toegang tot de camera en is gemakkelijk te openen dankzij een ritssluiting met grote treklussen. Pockets voor geheugenkaartjes zijn aanwezig in de binnenvoering van de tas. De Outback komt in drie uitvoeringen op de markt. De Outback 100, 200 en 300 AW. De Lowepro Outback 200 wordt geleverd met een verwijderbare schouderdraagriem, waardoor je in draagwijze kunt afwisselen. Lowepro Outback 300 AW is bovendien beschermd tegen weersinvloeden, dankzij een AW-hoes. De Lowepro Outback serie is verkrijgbaar vanaf 7 september in de kleur zwart.

Lowepro Outback 100
Binnenmaat: 17 x 11,5 x 23,5 cm
Prijs: 79 euro
Capaciteit: 1 DSLR camera met standaard zoomlens en twee additionele accessoires


Lowepro Outback 200
Binnenmaat: 17 x 17 x 32 cm.
Prijs: 99 euro
Capaciteit: 1 professionele DSLR camera met batterygrip en standaard zoomlens. Daarnaast 2 additionele lenzen of flitsers


Lowepro Outback 300 AW
Binnenmaat: 27 x 17 x 30 cm.
Prijs: 129 euro
Capaciteit: 1 professionele DSLR camera met batterygrip en standaard zoomlens. Daarnaast 3 à 4 additionele lenzen of flitsers.