Lowepro met nieuwe camera-heuptassen

Redactie 1356 0
Lowerpro brengt een nieuwe serie draagtassen uit.

De Inverse AW is ontworpen met twee draagmogelijkheden. De tas is in de eerste plaats een heuptas; de voorgevormde, gepolsterde heupriem houdt de tas op zijn plaats, verdeelt het gewicht en zorgt volgens Lowepro voor een goed draagcomfort.

Indien de tas extra zwaar beladen wordt, biedt de meegeleverde schouderband volgens de fabrikant meer draagcomfort. Deze schouderband verdeelt het gewicht en stabiliseert de tas tegen het lichaam, waardoor de tas niet naar voren kantelt. 

Het hoofdvak is gepolsterd en is doormiddel van verplaatsbare schotten naar eigen inzicht en behoefte in te richten. De binnenkant van het deksel beschermt het display van de camera tegen beschadiging en in het deksel zitten vakjes voor geheugenkaarten.

Heupriem
Doordat tussen de heupriem en het voorvak twee verstelbare riemen zijn bevestigd, is het volume van het voorvak variabel. Hierdoor kunnen extra accessoires in het voorvak worden meegenomen, of kan bijvoorbeeld een opgerold, licht jasje tussen de riemen worden gestoken. In het voorvak zit ook nog een ruim ritsvak.

De tas wordt geleverd met een All Weather-hoes, die volgens de fabrikant een goede bescherming tegen stof, zand en regen biedt .

De Inverse AW-serie beschikt over 2 modellen, de Inverse 100 en 200 AW. De afmetingen van de verschillende modellen zijn als volgt:

Specificaties

Inverse 100 AW
Buitenmaat: 25,6 x 20,1 x 22,3 cm
Binnenmaat:  23 x 14,2 x 21,2 cm
Capaciteit: camera tot Nikon D200 of Canon 5D. Een normale aangekoppelde zoomlens plus 1 extra objectief, lader en kabels, filters en geheugenkaarten.

Inverse 200 AW
Buitenmaat: 32,8 x 21,8 x 22,3 cm
Binnenmaat: 30,5 x 15,3 x 21,2 cm
Capaciteit: camera tot Nikon D200 of Canon 5D. Een normale aangekoppelde zoomlens plus 2 extra objectieven of een 70-200mm objectief aangekoppeld in liggende positie en 1 extra lens, lader en kabels, filters en geheugenkaarten.

Adviesverkoopprijzen:
Inverse 100 AW            € 89,00
Inverse 200 AW            € 99,00

De Inverse AW-serie is vanaf half juli leverbaar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie