Lowepro komt met slanke Photo Runner 100

Julian 752 0
Lowepro brengt met de Photo Runner 100 een nieuwe tas op de markt die de behendigheid van een schoudertas met de bewegingsvrijheid van een heuptas moet combineren. De tas kost 79 euro.

 Volgens de fabrikant is de Photo Runner 100 ideaal als dagelijkse tas voor hobbyisten en kan de tas goed dienst doen als extra draagoplossing voor professionals. Je kan hem bijvoorbeeld ook voor alleen je objectieven gebruiken. Het slanke ontwerp moet bewegingsvrijheid garanderen.

Dagelijks gebruik

Je kan de tas met heupriem aan op je taille dragen, of aan de schouder met de anti-slip schouderriem. De Photo Runner 100 is voorzien van vakjes voor accessoires die je in het dagelijks leven gebruikt, zoals een mp3-speler of mobiele telefoon.

Aan de onderzijde van de tas is door de compressieriemen ruimte voor een compact statief of monopod en door middel van Lowepro’s Sliplock-systeem kun je optionele lens- of accessoiretassen ‘aansluiten’. De Lowepro Runner 100 is vanaf eind november verkrijgbaar voor een adviesprijs van 79 euro.