Lowepro introduceert multimedia-tassen

Redactie 763 0
Cameratassen waarin je naast je camera ook een laptop, agenda, portemonnee en andere alledaagse spullen mee kan nemen bestaan al langer. Met de CompuDay Photo-serie wil Lowepro deze functionaliteit naar een volgend niveau tillen.

De twee nieuwe modellen van Lowepro, de CompuDay Photo 150 schoudertas en de  CompuDay Photo 250 rugtas, bieden ruimte voor zowel je camera, een 15-inch laptop als alledaagse spulletjes. De tassenfabrikant heeft de CompuDay Photo-serie speciaal ontworpen voor mensen die hun camera altijd bij zich willen hebben en hun gemaakte foto's direct online willen publiceren.

Verschillende compartimenten

Om je spullen goed op te laten vallen en kleine accessoires niet kwijt te raken, heeft Lowepro bedacht de verschillende compartimenten in de tassen binnenin te voorzien van een oranje kleur. Daarnaast zijn deze zo ontworpen dat er volgens de fabrikant optimaal gebruik van de capaciteit gemaakt kan worden. Zo kunnen de vakken wijd open, waardoor je meer overzicht heb en makkelijk bij je spullen moet kunnen.


Multimediaal

Zowel de schouder- als rugtas zijn voorzien van een speciaal cameravak, welke met een compressieriem aangepast kan worden aan het formaat van je camera of objectief. Zodra je het vak opent ligt de camera 'schietklaar', waarna Lowepro erop mikt dat je direct een back-up maakt op je meegenomen laptop en je foto's deelt via het internet. 

Prijs en beschikbaarheid

Beide tassen beschikken daarnaast over een zijvak van gaasnet voor een (grote) fles, een sleeve waardoor de tassen op een trolley bevestigd kunnen worden en een A4-formaat vak voor bijvoorbeeld een krant of tijdschrift (zoals de DIGIFOTO Pro). De CompuDay Photo 250 en Compuday Photo 150 zijn verkrijgbaar in de kleur zwart en gaan voor 119 euro over de toonbank.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie