Lowepro introduceert Flipside 400 AW fotorugzak

Redactie 1334 0
Lowepro voegt de Flipside 400 AW toe aan haar assoritment. Een fotorugzak ontworpen met veel inhoud, comfort en bescherming voor een hele dag fotograferen, aldus de fabrikant.

Kenmerken
Het model is de derde toevoeging aan de Flipside-serie, die tot nu toe bestond uit de 200 AW en 300 AW. De Flipside 400 AW beschikt net als zijn kleinere broertjes over een ‘achteringang’; de apparatuur is via het rugpand bereikbaar. Hierdoor worden camera en accessoires verzekerd van een optimale beveiliging als de tas gedragen wordt.

Het hoofdvak van de Flipside 400 AW biedt behoorlijk wat meer ruimte dan die van de Flipside 300 AW. Een professionele DSLR met aangekoppelde zoomlens en 4-6 extra lenzen kunnen in de tas worden meegenomen. Door middel van de verstelbare tussenschotten is de indeling van de tas naar wens aan te passen. Ook is er plaats voor extra accessoires zoals een flitser, geheugenkaarten en een waterbidon in de extra vakken.

Draagcomfort
Voor optimaal draagcomfort beschikt de Flipside 400 AW over een gepolsterde heupriem en voorgevormde, verstelbare draagbanden die het gewicht gelijkmatig verdelen. Ook het tussenbandje dat beide draagriemen over de borst bij elkaar houdt ontbreekt niet.

De Flipside 400 AW is verkrijgbaar in de kleuren zwart en groen/zwart en is leverbaar vanaf augustus 2008 voor een adviesprijs van 159 euro.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie