Lowepro ILC-tassen voor spiegelloze camera's

Julian 1279 0
Lowepro introduceert twee tassen speciaal op maat gemaakt voor de nieuwe generatie spiegelloze systeemcamera's. De ILC Classic 50 en 100 zijn bedoeld voor camera's als de Olympus PEN, Sony NEX, Panasonic GF en Samsung NX.

Het kleinste model, de Lowepro ILC Classic 50, biedt plaats aan een compacte systeem­camera met een kitlens (bijvoorbeeld een Olympus Pen met 14-45mm). De grotere ILC Classic 100 is bedoeld voor een spiegelloze camera met objectief, extra zoomobjectief en flitser.

Leren details

Beide tassen zijn gemaakt van waterafstotend materiaal met leren details, voorzien van extra vakjes voor geheugenkaarten, een clipsluiting voor snelle toegang tot je camera en een verstelbare schouderriem.

SlipLock-bevestigingslussen maken het mogelijk om de ILC Classic-tassen uit te breiden met andere Lowepro-accessoires. De ILC Classic 100 is voorzien van dubbele ritstrekkers en een handvat.

Prijs en verkrijgbaarheid

De tassen zijn per direct verkrijgbaar. Het kleinste model kost 59 euro. De Lowepro ILC Classic 100 heeft een adviesprijs van 75 euro.