Londen zoekt fotograaf voor Olympische Spelen

Jasper van Bladel 2858 0
De Britse hoofdstad Londen is opzoek naar een fotograaf of een fotografie-organisatie om de Olympische Spelen van de komende zomer en alle feestelijkheden eromheen vast te leggen. De stad heeft daar maximaal 160.000 pond voor over.

De Olympische Spelen vinden dit keer plaats in de Britse hoofdstad en de overheid daar is nu opzoek naar een fotograaf of organisatie om het acht weken durende evenement vast te leggen.

Stad en land promoten

Bedoeling is om de stad Londen en het Verenigd Koninkrijk over heel de wereld te promoten. De opdracht is, zoals ze het zelf zeggen, een 'once in a lifetime experience' waarbij de fotograaf verschillende aspecten van de stad moet laten zien. Zo zijn er de categorie├źn cultuur, mode, zakelijk, entertainment, eten en drinken en toerisme.

Herkenbare stijl

De uiteindelijke foto's zullen een verhaal moeten vertellen over een zomer als geen ander, in een herkenbare en duidelijke stijl die uitspringt boven alle foto's en filmpjes die op sociale media worden geplaatst. In totaal heeft de stad maximaal 160.000 pond over voor de opdracht.

Tot 11 mei opgeven

Fotografen of bedrijven die zich geroepen voelen om deze opdracht op zich te nemen kunnen zich via de website van The Greater London Authority aanmelden. Dat kan nog tot 11 mei, twaalf uur in de middag.

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper