Lomography opent expositie van beelden surfwedstrijd

Lomography opent expositie van beelden surfwedstrijd

Nadja Geskus 553 0
Voor de nieuwe Nixon Surf Challenge ging de Lomographic Society een samenwerkingsverband aan met Nixon. Lomography gaf fotografen Bastien Bonnarme en Benjamin Wu Tiu Yen een selectie van camera's en vroeg hen om de Nixon Surf Challenge te documenteren. De foto's zullen worden tentoongesteld op de Lomography Gallery Store Soho.

Tentoonstelling

De Nixon Surf Challenge is een internationale wedstrijd die plaatsvindt aan de kust van Ierland. De wedstrijd trekt de beste surfers van over de hele wereld. Voor de nieuwe editie van Nixon Surf Challenge ging Lomography een samenwerkingsverband aan met Nixon. Lomography gaf fotografen Bastien Bonnarme en Benjamin Wu Tiu Yen een selectie van Lomography camera's en vroeg hen om de Nixon Surf Challenge te documenteren. Er zullen twee simultane tentoonstellingen plaatsvinden in Parijs en Londen.

Op 15 september vindt de launch party plaatst in de Lomography Gallery Store Soho. Er zullen gratis drankjes worden geschonken door de bekroonde, ambachtelijke biermakers Brew Dog en er zal een loting plaatsvinden voor een Nixon rugzak en een Lomo’instant Honolulu camera.

Lomography opent expositie van beelden surfwedstrijd

Informatie

Lomography x Nixon Surf Challenge 2016 Tentoonstelling Launch Party
15 september, 18:00-21:00

Lomography Gallery Store Soho
3 Newburgh St
Londen
W1F 7RE
Dichtstbijzijnde metro: Oxford Circus
Tel: 02074341466
Openingstijden: ma - za 11-7pm zo 12 - 05:00

Lomography

De Lomographic Society International is een wereldwijde actieve organisatie die zich wijdt aan experimentele en creatieve snapshot fotografie. Het concept van Lomography omvat een experimentele, interactieve, levendige en soms zelfs wazige en gekke manier van leven. Lomography Gallery Stores en Embassy Stores over de hele wereld bieden het volledige assortiment aan en een plaats voor tentoonstellingen, workshops en ontmoetingen.

Lomography opent expositie van beelden surfwedstrijd

afbeelding van Nadja Geskus

Nadja Geskus | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Nadja