Instantcamera met glazen 21mm objectief

Lomography komt met Lomo'Instant Automat Glass

Redactie DIGIFO... 608 0
Lomography heeft een nieuwe direct-klaarcamera geïntroduceerd met een zeer grotebeeldhoek. De Lomo'Instant Automat Glass beschikt over een objectief met een brandpuntsafstand van 21mm en glazen lenzen die haarscherpe beelden moeten produceren.

De nieuwe Lomo'Instant Automat Glass is de eerste instant-camera die is uitgerust met een groothoekobjectief dat volledig is opgebouwd uit glazen lenselementen. Tevens zijn deze lenselementen behandeld met meerdere coatings waardoor reflecties tegen worden gegaan en de camera scherpere beelden moet leveren dan ooit tevoren.

Verder beschikt de Lomo'Instant Automat Glass een maximaal diafragma van f/4.5, een automatische stand en is de lensdop te gebruiken als afstandsbediening, zodat je ook makkelijk van afstand kan fotograferen.Lomography komt met Lomo'Instant Automat Glass Lees ook: Nieuw: De kleurrijke Lomo’Instant Murano

Prijs en beschikbaarheid Lomo'Instant Automat Glass

De nieuwe Lomo'Instant Automat Glass moet halverwege april beschikbaar zijn voor een adviesprijs van € 189,-. De camera is wel al te bestellen en als je dit doet voordat de camera in de winkels verschijnt wordt deze geleverd met een speciale strap en vier gekleurde gels.

Kijk voor meer informatie op de website van Lomography.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie