Lomo-fotowedstrijd: Regenboog rumble

Julian 2235 0
Lomography organiseert in samenwerking met DIGIFOTO Pro de 'regenboog rumble'. Maak met je Lomo-camera een analoge regenboogfoto (manipuleren met kleurenfilters mag) en maak kans op mooie prijzen!

Samen met Lomography gaan we op zoek naar jullie regenboogfoto's. Je hoeft het natuurfenomeen niet af te wachten, je mag ook aan de slag met kleurenfilters. In deze 'tipster' lees je hoe je het regenboogeffect in je foto's kan krijgen. Wees creatief, experimenteer en stuur je beste foto's in!

Foto: Nicx
Foto © Nicx

Prijzen

De hoofdprijs bestaat uit een Diana Mini zonder flits en een jaarabonnement op DIGIFOTO Pro. Ook krijg je een speciale badge op je LomoHome. Voor de twee 'runners up' heeft Lomography 15 'piggies' in petto en een award badge voor je LomoHome.

Rumble details

Je mag ieder type Lomo-film of camera gebruiken voor de wedstrijd, maar digitaal manipuleren is niet toegestaan. Je kunt maximaal vijf foto's uploaden. Inzenden doe je via je Lomography-account (registeren is gratis). Alle informatie over de regenboog rumble vind je op de Lomography-website. De winnaars worden vrijdag 3 februari 2012 bekendgemaakt.