Livestream: Lezing Jimmy Nelson - 24 juni vanaf 19u15

Julian 1662 2
Jimmy Nelson, bekend van zijn serie 'Before they pass away' geeft op woensdagavond 24 juni een benefietlezing in Zuthpen. De lezing is uitverkocht, maar je hoeft het niet te missen. Het verhaal van Jimmy Nelson is ook te volgen via een gratis livestream.

Jarenlang reisde Jimmy Nelson (1967) de wereld over om inheemse stammen te fotograferen. Dat resulteerde in een indrukwekkend boek en een tentoonstelling die de hele wereld over ging. In 2014 was het werk te zien in het Rijksmuseum Volkenkunde in Leiden.

Op uitnodiging van Stichting De Geboortenis geeft Jimmy Nelson op woensdagavond 24 juni een benefietlezing in Zutphen. Hij zal een persoonlijk verhaal vertellen, spreken over zijn liefde voor konden en de impact die zijn reis heeft gehad op zijn rol als vader. De wijsheden en ontroerende ervaringen die hij heeft opgedaan bij de stammen over de hele wereld hebben hem een nieuwe kijk gegeven op het ouderschap en de mensheid.

De lezing is volledig uitverkocht. Alle opbrengsten komen ten goede aan de stichting, die zich inzet voor het verbeteren van de zorg voor ouders en de betrokken zorgverleners rond de geboorte.

Livestream vanaf 19u30

Dankzij een gratis livestream kunnen ook thuisblijvers het verhaal van Jimmy Nelson volgen. Dat is mogelijk door jezelf in te schrijven via livestreams.nu. De lezing start om 19u30, vanaf 19u15 is de stream te bekijken.

Jimmy Nelson
Foto © Jimmy Nelson

afbeelding van Yvonne

Heb me aangemeld voor de livestream, maar krijg geen bevestigingsmailtje, kan niet aanmelde en ook niet nogmaals registreren. Wat nu te doen?

afbeelding van BertHermans

kan me wel aanmelden en kreeg ook de mail maar ik kijk nu naar een zwart scherm!