Live verslag Photo Academy Award 2009 via Twitter

Raymond 435 0
Vanavond is de prijsuitreiking van de Photo Academy Award 2009. DIGIFOTO Pro is uiteraard aanwezig en brengt live verslag uit via Twitter.

Ben je zelf niet in de gelegenheid te gaan naar de prijsuitreiking, maar wil je het wel op de voet volgen? Doen vrienden, studiegenoten of bekenden van je mee met deze fotowedstrijd? Dan wil je vast zo snel mogelijk weten wie wat gewonnen heeft en hoe de avond verloopt.

De redactie van DIGIFOTO Pro is aanwezig en doet live verslag vanuit het Fotomuseum Den Haag, waar de feestelijke happening plaatsvindt.

Zodra de uitslagen bekend zijn, maken we deze natuurlijk bekend. Dus meld je snel aan op ons Twitterkanaal en volg de avond op de voet!

Programma

De zaal gaat open om 17.30 en vanaf 18.00 worden de winnaars in de diverse categorie├źn bekendgemaakt. Tenslotte worden de overall winnaars bekendgemaakt.

afbeelding van Raymond

Raymond Luijbregts | Manager contentmarketing

Raymond Luijbregts(32) was hoofdredacteur van Clipboard Publishing van 2005 tot 2014. Hij studeerde journalistiek aan de Fontys Hogeschool in Tilburg en begon op zijn 23e bij dit magazine. Na vele reviews van laptops, smartphones en verhalen over marktontwikkelingen, het web en (open source) software nam hij in 2008 het hoofdredactionele stokje over van Peter Kulche. Hij is tevens de mede-grondlegger en ex-hoofdredacteur van DIGIFOTO Pro.

Zijn interesses liggen bij het internet, social media, blogging, content marketing, SEO en technologie in het algemeen.

Twitter: @rluijbregts
Google+: plus.google.com/+RaymondLuijbregts
Web: 

Bekijk alle artikelen van Raymond