Lightroom komt als mobiele versie voor tablets

jesse kraal 3719 1
Een te vroeg op de Adobe-website verschenen product lijkt te wijzen op een toekomstige mobiele versie van Lightroom voor tablets. Veel details zijn er nog niet bekend, het blijft dus nog even de vraag of het mobiele pakket dezelfde mogelijkheden heeft als Lightroom voor de pc of Mac.

In mei 2013 liet Adobe de eerste resultaten zien van een project om Lightroom beschikbaar te maken op tablets. Het lijkt er op dat Adobe zo goed als klaar is met het project want Lightroom for mobile werd onlangs door 9to5Mac gespot op de Adobe-website.

Veel details zijn er nog niet bekend over het pakket, die informatie was nog niet beschikbaar op de website. Wel weten we wat Adobe Lightroom for mobile waarschijnlijk gaat kosten, de website vermeldt een prijs van 99 dollar per jaar. Een behoorlijk stevige prijs, Lightroom voor de pc of Mac kost momenteel 129 euro, maar voor dat bedrag kun je het pakket onbeperkt gebruiken.

afbeelding van jesse kraal

Jesse Kraal | Fotograaf

Jesse werkte drie jaar lang als redacteur bij DIGIFOTO Pro, naast zijn werkzaamheden als fotograaf. In de zomer van 2013 heeft hij zijn opleiding Fotografische vormgeving aan de Fotovakschool afgerond. Sinds mei 2014 is hij volledig voor de fotografie gegaan en werkt hij fulltime als zelfstandig ondernemer.

Voor meer informatie en foto's: www.jessekraal.nl

Twitter

Bekijk alle artikelen van Jesse

afbeelding van fmterpoorten

Adobe kan het natuurlijk gewoon proberen!