Lightroom 4 gratis bij aanschaf Panasonic Lumix G-camera

Julian 1572 0
Panasonic geeft kopers van Lumix G-camera's een gratis licentie voor Lightroom 4 ter waarde van 129 euro. De actie is geldig tot en met 31 augustus 2012. Bij aanschaf van een tweede objectief krijg je 50 euro retour.

De Panasonic zomeractie is geldig in combinatie met de meeste Lumix G-camera's en geldt zowel voor losse body's als combinaties met één of meerdere kitlenzen. Alleen de nieuwe Lumix G5 doet niet mee aan de actie.

Koop je tussen 30-06-2012 en 31-08-2012 één van de actiemodellen bij een deelnemende dealer, dan krijg je na het invullen van de benodigde papieren een licentiecode voor Lightroom 4 toegestuurd.

Scherpe deal

Ben je van plan om Lightroom 4 aan te schaffen, dan loont het de moeite om even te kijken naar het aanbod van Panasonic. De actie geldt ook voor goedkope modellen zoals de GF3 en je kunt terecht bij vrijwel elke cameradealer in Nederland, ook die met scherpe prijzen. Een Panasonic GF3 met kitlens is al voor zo'n 300 euro te vinden. Was je toch al van plan Lightroom aan te schaffen, dan haal je voor 171 euro extra een leuke camera 'voor erbij' in huis. De actie is ook geldig in combinatie met de GF5, GH2, G3 en GX1.

50 euro retour bij aanschaf tweede objectief

Koop je een Panasonic-camera met kitlens en schaf je een tweede objectief aan, dan krijg je 50 euro retour op je rekening van de fabrikant. Ook bij aanschaf van een body met twee lenzen krijg je in sommige gevallen 50 euro retour (zie actiewebsite voor uitzonderingen). De cashback geldt ook als je twee losse Lumix-objectieven aanschaft.

Panasonic Zomeractie