Lichaam fotograaf Joep Lennarts gevonden

Redactie 1961 0
Een lid van een legereenheid vond 4 mei het aangespoelde lichaam van fotojournalist Joep Lennarts (53). De man werd aangetroffen in een zijtak van de Maas. De fotograaf was sinds 25 februari vermist.

De soldaat vond het onbeschadigde lichaam vlak bij de Hedelse brug waar de auto van Joep Lennart laatst onbeheerd was aangetroffen. Er waren eerder al een aantal zoekacties geweest, maar die leverden geen resultaat op. Het lichaam werd dan ook bij toeval gevonden.

Op vrijdag 25 februari werd Joep Lennarts voor het laatst gezien toen hij vanuit zijn woning in Den Bosch vertrok. Later die dag werd zijn auto onbeheerd aangetroffen bij de Hedelse Brug, die over de Maas loopt. De politie sloot een misdrijf snel uit, aldus het Brabants Dagblad.

Blog

De familie van Joep Lennarts heeft sinds de vermissing een blog in het leven geroepen. Om mensen te informeren over Joep en relevante informatie te publiceren over de gebeurtenis. Zo werd er een soort van dagboek bijgehouden met al het nieuws over Joep. Ook biedt de blog gelegenheid om te reageren. Nu de fotograaf gevonden is tonen vrienden, familieleden en kennissen hun medeleven via de velen reacties onder het bericht.

Joep Lennarts

In 1986 begon Joep aan zijn  carrière als fotojournalist  bij de Volkskrant. Vanaf 1999 tot 2006 werkte hij als fotograaf en journalist voor het Brabants Dagblad. Hij maakte reportage´s van Afrika en ook enkele documentaire boeken. Als fotojournalist won hij twee categorieprijzen bij de Zilveren Camera.

Fotograaf Joep Lennarts.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie