LG komt met goedkope ips-monitoren

Julian 1912 0
LG introduceert de IPS4-serie in Nederland. De monitoren zijn voorzien van een ips-paneel voor een grote inkijkhoek en goede kleurweergave. De 22-inch IPS224V-PN en 23-inch IPS234V-PN komen in juli op de markt en kosten respectievelijk 149 en 169 euro.

Beide schermen hebben een inkijkhoek van 178 graden en zijn voorzien van led-achtergrondverlichting. Dat maakt de monitoren zuiniger dan traditionele monitoren, aldus de fabrikant.

Ook zegt LG bijzonder gelet te hebben op de gebruiksvriendelijkheid. De monitoren zijn uitgerust met de mogelijkheid om kabels netjes weg te werken. Een nieuwe Smooth Color Change-functie moet onscherpte (blur) bij snelle bewegingen in video en spelletjes tegengaan.

Prijs en verkrijgbaarheid

LG lanceert twee monitoren in de IPS4-serie, de 22-inch IPS22V-PN met adviesprijs van 149 euro en de 23-inch IPS234V-PN met prijskaartje van 169 euro. Vanaf juli liggen de schermen in de winkelschappen.

LG Hasselblad
Al je geld stukgeslagen op een digitale Hasselblad? Bezuinig dan op je monitor en haal een goedkoop ips-scherm van LG in huis. Zoiets zal de fabrikant in gedachten gehad hebben bij het maken van deze productfoto.