Lezing Martijn van de Griendt bij Galerie Pennings in Eindhoven

Julian 1343 0
Fotografie Stichting Zuid Nederland organiseert op donderdag 5 maart een lezing van Martijn van de Griendt. In Galerie Pennings te Eindhoven vertelt de fotograaf over zijn projecten. Deelname kost 7,50 euro.

Martijn van de Griendt (Eindhoven 1970) is vooral bekend van zijn foto's over jeugdcultuur. Vorig jaar was zijn expositie Forever Young te zien in de Kunsthal in Rotterdam. Ook verscheen er een boek met dezelfde titel. Van de Griendt wil vooral de zoektocht naar een eigen identiteit en de kwetsbaarheid vastleggen. Tijdens de lezing zal hij ook over zijn andere projecten vertellen.

Na zijn opleiding aan de School voor Journalistiek in Utrecht studeerde hij fotografie aan de Koninklijke Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Naast zijn documentaire werk maakt Van de Griendt ook portretten. Hij heeft een aantal boeken op zijn naam staan en won diverse prijzen in verschillende categorieën van de Zilveren Camera.

Foto © Martijn van de Griendt
Foto © Martijn van de Griendt

Lezing - 5 maart 2015

De lezing wordt georganiseerd door Fotografie Stichting Zuid Nederland en wordt gehouden op donderdag 5 maart 2015 bij Galerie Pennings, Geldropseweg 61B (eerste etage), Eindhoven.

Ontvangst vanaf 19.45 uur, aanvang 20.00 uur. Kosten 7,50 euro, inclusief koffie/thee. Aanmelden kan via info@fotosz.nl. Kijk voor meer informatie op www.fotosz.nl.