Deel 2 van het Legoproject van Michal Kulesza

Leven als een Lego-pop

Redactie DIGIFO... 1388 0
Terwijl Michal Kulesza druk bezig was met zijn dagelijkse fotoproject, sloeg het noodlot toe. Hij maakte een foto terwijl hij op een ladder stond toen, uit het niets, zijn ladder omviel. Kulesza viel in een grote doos Lego en toen hij eruit kwam was hij veranderd in een levensgrote Legopop.

Michal Kulesza kwam er al snel achter dat het leven van een Lego-pop niet over rozen gaat. De grote ronde handen zijn misschien heel handig om bepaalde Lego-accessoires in te klikken, maar veel objecten die in het echte leven veel gebruikt worden hebben een stuk meer baat bij vingers die zich erom heen kunnen wikkelen. Desondanks, en met wat handig gebruik  van duct tape, weet Kulesza ook als Lego-pop nog een vrij normaal bestaan te leiden.Leven als een Lego-popLeven als een Lego-popLeven als een Lego-popLeven als een Lego-popLeven als een Lego-popLeven als een Lego-popLeven als een Lego-popLees ook: Overal Lego -  Een project van Michal Kulesza

Lego project deel twee

Michal Kulesza was druk bezig met een dagelijks fotografieproject waarbij Lego centraal stond. Na 135 foto's te maken van Lego in alledaagse situaties besloot Kulesza het over een andere boeg te gooien. Hij verzon een situatie waardoor hij zelf veranderde in een Lego-mannetje en plaatste zichzelf in de hoofdrol.

Alle foto's zijn © Michal Kulesza en gebruikt met zijn toestemming.

Voor meer informatie kun je kijken op de website en Behance-pagina van Kulesza en op de oorspronkelijke webpagina van zijn Lego-project.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie