Letus komt met filmaccessoires voor dslr's

steven 1766 0
Letus brengt een nieuwe lijn accessoires uit voor dslr-filmcamera's. Het gaat onder andere om de Letus Hawk VF, een zoeker voor op het lcd-scherm en een dslr-filmstatief in vijf verschillende formaten.

Dslr-camera's kunnen op de Letus Talon-kits geplaatst worden zonder dat er aanpassingen nodig zijn aan de camera. De kits zijn volledig aan te passen aan een breed scala aan objectieven, aldus de fabrikant. Letus biedt schoudersystemen aan voor diverse merken waaronder Canon, Nikon, Pentax en Sony.

Letus Hawk VF

De koolstofvezel zoeker voor op het lcd van de camera bestaat uit drie lenzen in twee groepen. Volgens Letus moet dit er voor zorgen dat het beeld niet vervormt of dat scherpte verloren gaat.

Kooi

Letus heeft ook een 'kooi' voor dslr-filmcamera's aangekondigd. De kooi, waar de camera in gaat, biedt bevestigingspunten voor accessoires zoals monitors, microfoons en handgrepen.

Prijs en verkrijgbaarheid

De producten zijn vanaf half juni te verkrijgen via de website van de fabrikant. De Hawk VF zoeker kost 385 dollar, de Letus Talon filmstatieven gaan vanaf 649 dollar over de toonbank.


afbeelding van steven

Steven Vos | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Steven