Lensbaby introduceert Composer Pro

Redactie 658 0
Lensbaby heeft een Pro-versie van zijn Composer lens op de markt gezet. De verbeterde versie is beschikbaar voor camera's van Canon, Nikon, Sony, Pentax en Olympus. Door de Pro-versie te voorzien van een metalen systeem moet deze vloeiender werken.

Met de Composer Pro heeft Lensbaby een aantal verbeteringen doorgevoerd voor zijn 'award winning' Composer uit 2008. Zo zijn het balhoofd (nu van metaal) en het focusmechanisme verbeterd. Hierdoor moet je met de lens nu zonder enige hapering kunnen focussen en krijg je de beschikking over een soepelere 'tilt control'.

Gebruik

De Composer Pro lens met manuele focus is te gebruiken met Lensbaby Optic Swap-systeem en wordt geleverd met het Double Glass-objectief of de Sweet 35. Daarnaast is de lens te combineren met het volledige gamma aan 'creative optics', van de fisheye en de soft focus tot de pinhole-variant.

Prijs en beschikbaarheid

Wil je de Composer Pro aanschaffen met het Double Glass-objectief? Dan mag je daar 300 dollar voor neertellen. Kies je voor de combinatie met de Sweet 35, dan kost dat je 400 dollar. Met de introductie van zijn professionele broer is de prijs van de normale Composer gedaald; deze kost nu nog 250 dollar.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie