Lensbaby Composer Pro voor compacte systeemcamera's

Jasper van Bladel 2131 0
Heb je een Sony NEX of Samsung NX en ben je fan van de Lensbaby? Tot nu toe ving je dan bot, voor deze compacte systeemcamera's had het merk nog geen objectieven. Nu wel, want Lensbaby komt met een Composer Pro voor csc's.

Vanaf midden april kun je nu dus ook met je compacte systeemcamera aan de slag met de beweegbare objectieven van Lensbaby. Voor deze spiegellozen komt het merk met een aangepaste Composer Pro.


De Composer Pro met Double Glass Optic

Tilt

Objectieven van Lensbaby zorgen voor bijzondere resultaten, vooral op het gebied van scherpteverloop en -diepte. Je kunt de objectieven namelijk kantelen waardoor je een apart tilt-effect krijgt.


De Double Glass Optic

Double Glass Optic

De Composer Pro werkt zoals alle andere systemen van het merk en wordt standaard geleverd inclusief de 50mm- Double Glass Optic. Ook de andere optics, zoals de Sweet 35 of de Fisheye, werken met de Composer Pro.


Zoiets krijg je dus met een Lensbaby © Destiny Lane

Midden april

Importeur Transcontinenta meldt dat de Composer Pro vanaf midden april leverbaar is bij alle Lensbaby-verkoopadressen. De nieuwe Lensbaby voor compacte systeemcamera's kost 239,99 euro.


Het effect van de Composer Pro © Mark Cornelison

afbeelding van Jasper van Bladel

Jasper van Bladel | Redacteur

Fotograaf en journalist

www.jaspervanbladel.nl

Bekijk alle artikelen van Jasper