Lensbabies krijgen eigen tas

Redactie 629 0
Zit je cameratas al vol met je dslr, flitser en objectieven, waar laat je al je Lensbaby spullen dan? Dat moet de Amerikaanse fabrikant gedacht hebben bij het maken van de Lensbaby System Bag, speciaal voor haar eigen producten.

De Lensbaby System Bag is ontworpen om alle mogelijk Lensbaby optics, objectieven en accessoires mee te kunnen nemen. Niet allemaal tegelijk, want met vier objectieven, zes optics, een handjevol accessoires en een tilt transformer in het assortiment wordt dat wat veel. Het flexibele tasje is door middel van uitneembare, elastieke banden zelf in te delen, maar met vier objectieven of optics zit je wel aan de limiet.


System Bag

Met het klittenband aan de onderkant van de tas kan je de ene System Bag aan de andere hangen, voor het geval je echt het halve assortiment van Lensbaby bij je wilt dragen. Aan de zijkant van de tas zit nog een extra vak voor bijvoorbeeld geheugenkaarten en door middel van zijflappen kan je bij je vaak gebruikte spullen zonder de hele tas open te hoeven ritsen. De Lensbaby System Bag is te koop in de Lensbaby-shop voor 39,95 dollar.

afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie