Alles wat je nodig hebt

Leica TL2 aangekondigd

Redactie DIGIFO... 1014 0
Zojuist is de nieuwe Leica TL2 aangekondigd. De Leica TL2 is de nieuwste telg in de Leica TL-serie en biedt volgens de legendarische fabrikant álles wat iemand ooit nodig zou kunnen hebben voor pure, creatieve fotografie met de beste beeldkwaliteit.

De Leica TL2 is uitgerust met een nieuw ontwikkelde aps-c-sensor die in combinatie met de nieuwe Leica Maestro II processor een uitstekende beeldkwaliteit moet leveren met een zeer indrukwekkend dynamisch bereik, prachtig contrast en uitzonderlijke scherpte.Leica TL2Lees ook: Test: herken jij de Leica-foto's?

Video

De Leica TL2 is niet alleen gemaakt voor foto’s, ook video moet voor deze nieuwe camera geen probleem zijn. De Leica TL2 kan met 30 beelden per seconde filmen in 4K, met 60 beelden per seconde in FullHD en beschikt ook over een superslomo functie die filmen met 120 beelden per seconde mogelijk maakt.

Prijs en beschikbaarheid Leica TL2

De nieuwe Leica TL2 moet vanaf de tweede helft van deze maand in de winkels liggen en verschijnt in een zilveren en een zwarte body. De adviesprijs is € 1.990,- inclusief BTW.

Kijk voor meer informatie op de website van Leica of importeur Transcontinenta.

afbeelding van Redactie DIGIFOTO Pro

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie