Leica Test Drive: probeer de Leica M of Leica T

Julian 2374 3
Transcontinenta, importeur van Leica in Nederland, introduceert het Leica Test Drive-programma. Ben je geïnteresseerd in de Leica M of de nieuwe Leica T, dan kun je via het programma de camera's een aantal dagen gratis uitproberen.

Het Leica Test Drive-programma is een eigen initiatief van Transcontinenta, de Nederlandse importeur van Leica. Het programma wordt in samenwerking met een aantal Leica-dealers opgezet. Na het maken van een afspraak kun je via de dealers een Leica M- of Leica T-set in bruikleen krijgen om deze een aantal dagen uit te proberen.

Transcontinenta schrijft op het Leica in Nederland-blog: 'De doelstelling van het Leica Test Drive-programma is om Leica-liefhebbers, Leica-camera's en objectieven gratis fysiek zelf te laten testen door er gedurende een bepaalde periode daadwerkelijk mee te fotograferen in een door hen zelf gekozen setting. We willen zo bestaande en nieuwe Leica gebruikers verder enthousiasmeren en motiveren om hun assortiment Leica producten te upgraden, verder uit te breiden of als nieuwkomer in de wereld van Leica te stappen.'

De Leica M 'Test Drive Set' bestaat de Leica M (typ 240) body, een Summicron M 2/35 en Summicron M 2/50. De testset van het Leica T-systeem bevat de body, de Vario Elmar 18-56, een M naar T-adapter en de Visoflex elektronisch zoeker.

Deelnemen aan de Leica Test Drive kan tussen 15 augustus 2014 en 31 januari 2015. Deelnemers van het programma kunnen hun gemaakte foto's en ervaringen inzenden naar de bijbehorende website. Alle informatie over het programma, de deelnemende dealers en de aanmeldprocedure is te vinden op de website: www.leicatestdrive.nl

Leica Test Drive

afbeelding van Anoniem

Jammer, geen S, die zou ik wel eens willen proberen.

afbeelding van RH Boks

Leica M is mooi om te proberen, de T en de S zijn camera's waarvan je denkt dat leica ernstig van het padje af is.

afbeelding van A.A. Buurma

Ik ben al mijn hele leven Leica fan. Ik ben in het bezit van een Leica M6 en een Leica x2 en wil dolgraag een Leica M willen uitproberen.