Leica opent POP-UP Store in Amsterdam en maakt agenda bekend

Julian 1309 0
Vanaf vandaag is de Leica POP-UP Store in Amsterdam geopend. Van 10 juni t/m 30 juni kun je tussen 10 en 18 uur terecht in de Eerste Boomdwarsstraat 10 te Amsterdam. De Leica POP-UP STORE staat in het teken van 100 jaar Leica-fotografie, 60 jaar Leica M en het nieuwe Leica T-systeem.

In de tijdelijke Leica POP-UP STORE kun je op verschillende manieren het merk Leica beleven. De locatie is helemaal in Leica-stijl ingericht, inclusief een eye-catching display met het nieuwe Leica T-systeem. Het gaat in deze tijdelijke winkel primair om de Leica beleving en interactie. De POP-UP STORE biedt Leica-fans een verrassende plek waar het verleden, heden en de toekomst van Leica bij elkaar komen.

Doen en beleven

In de POP-UP STORE vind je naast alle mogelijke hedendaagse Leica-camera's en accessoires ook merchandising zoals T-shirts, boeken en tijdschriften en je kunt er foto's van Nederlandse Leica-fotografen bewonderen.

Verkoop je Leica-foto's

De Leica POP-UP STORE biedt fotografen op 'no cure, no pay' basis de mogelijkheid hun Leica-fotowerk te koop aan te bieden. Fotografeer jij met Leica en wil je werk te koop aanbieden? Lees dan hier de details.

Lezingen en workshops

Gedurende de drie weken dat de Leica POP-UP STORE Amsterdam geopend is kun je er diverse lezingen en workshops volgen. Het volledige programma is nu bekend en is te vinden op de website van de POP-UP STORE. Wacht niet te lang met aanmelden, want het aantal deelnemers per workshop/lezing is beperkt!

Blijf op de hoogte via de speciale Facebookpagina: www.facebook.com/leicapopupstorenl

Leica Pop-up Store Amsterdam Agenda