Workshop Lightroom voor beginners - 22 juli

Leer werken met Adobe Lightroom op 22 juli met DIGIFOTO Pro

Julian 7018 6
In deze workshop krijg je een gedegen inleiding in de do's en dont's van werken met Lightroom en leer je het pakket gebruiken zoals het bedoeld is: als een workflow-pakket waarmee je sneller, beter en efficiënter je foto's te lijf kunt gaan!

Piet van den Eynde

Foto's beheren, bewerken, afdrukken, bundelen in een boek; Adobe Photoshop Lightroom is een krachtig programma dat de basis kan vormen voor je complete workflow. Maar hoe te beginnen? Met een basiscursus door Adobe Certified Expert Piet van den Eynde! Behalve een expert op het gebied van Lightroom is hij ook een succesvol fotograaf. Dat maakt hem de aangewezen persoon om uit te leggen hoe je van de raw-bestanden op je geheugenkaart tot prachtige eindresultaten komt.

De cursus duurt zes uur, zes uur die je in de kortst mogelijke tijd bespaart met je nieuwe efficiëntere manier van foto's beheren, bewerken en publiceren. 

Workshop Lightroom voor beginners

  • Datum: 22 juli 2012
  • Tijd: 11.00 tot 17.00 uur
  • Locatie: MultiMedia College, Rijswijk, Zuid-Holland - gratis parkeren
  • Docent: Piet van den Eynde (Adobe Certified Expert)
  • Inclusief boek Lightroom 4 ontmaskerd t.w.v. € 29,95
  • Luxe lunch, koffie, thee en fris inbegrepen
  • Notitieblok en pen liggen voor je klaar
  • Kosten: € 149,95
  • Klik hier om je aan te melden

Adobe Certified Expert

De workshop wordt gegeven door Piet van den Eynde. Hij is Adobe Certified Expert en weet dus werkelijk alles van het softwarepakket. Je kunt met al je vragen terecht bij deze expert en hij zal je op duidelijke wijze laten zien hoe je tot de beste resultaten komt. 

Workshop Lightroom
Met de juiste nabewerking geef je je foto's meer sfeer.

Wat kun je verwachten?

De workshop begint met de basis. Wat is Lightroom en wat is het niet? Piet van den Eynde geeft je tips voor een vlekkeloze start met het pakket. Je leert hoe je optimaal foto's importeert en beheert. Het werken met slimme verzamelingen en geotaggen van je foto's met de kaart-module komt hierbij aan bod. Zo kun je snel je foto's terugvinden aan de hand van zoekwoorden, datum en de behoordeling die jij er zelf aan hangt. Leer in een handomdraai je berg foto's te beperken tot selecties van alleen het beste werk.

Van raw tot resultaat

Na je selectie is het tijd voor de bewerking en gelukkig zit Lightroom boordevol met krachtige bewerkingsgereedschappen. Piet van den Eynde legt uit hoe je een optimale workflow voor het bewerken van je foto's opzet. Naast lokale aanpassingen en zwart-witbewerkingen komt ook het werken met presets aan bod. Zo kun je snel meerdere foto's tegelijk bewerken.

Workshop Lightroom
Piet van den Eynde leert je prachtige zwart-witbewerkingen maken met Lightroom

Je foto's tonen aan de wereld

Na het beheren en bewerken komt de volgende stap: publiceren. Dat kan met Lightroom op diverse manieren, van publicatie op internet, tot afdruk in boekvorm. Piet van den Eynde laat jou het complete proces zien, van begin tot eindresultaat.

Lightroom 4 ontmaskerdInclusief boek 'Lightroom 4 ontmaskerd' t.w.v. €29,95

Deelnemers van de Workshop krijgen een exemplaar van het boek 'Lightroom 4 ontmaskerd', geschreven door Piet van den Eynde.

Het 352-pagina's tellende boek laat werkelijk niets onbesproken als het gaat om Lightroom. Van de ideale workflow, geavanceerde fotobewerkingen en nuttige plug-ins tot afdruk- en publicatiemogelijkheden.

Masterclass Lightroom voor gevorderden

Heb je de basis van Lightroom al onder de knie, maar wil je meer uit het pakket halen? In de Masterclass Lightroom op 12 augustus loodst Piet van den Eynde je probleemloos door de geavanceerde mogelijkheden van Lightroom. Lees hier meer over de Masterclass.

Aanmeldformulier Masterclass Lightroom 12 augustus

Workshop Lightroom

afbeelding van mondriaan5

Helaas ben ik dan op vakantie. Ik neem aan dat er nog wel een keer een cursusdag komt?

afbeelding van MariekeS

Helaas ben ik de 22e ook met vakantie, maar ben ook wel geinteresseerd! Hoop dat er nog eens iets dergelijks georganiseerd wordt?

afbeelding van Julian

Op 12 augustus hebben we een Masterclass Lightroom in de planning staan. Daarnaast zijn we zeker van plan vaker dergelijke workshops te organiseren.

afbeelding van i huisman

Leuke workshops
alleen jammer aan de andere kant van het land
is helaas te ver rijden voor mij
ik woon en deventer [overijssel]
gr i huisman

afbeelding van Fsf

Inderdaad jammer dat het in Rijswijk is. Is te ver rijden. Wanneer deze cursus in het oosten van het land gegeven zou worden dan zou ik zeker inschrijven.

afbeelding van Anonymous

Ik ben al een tijd aan het uitkijken naar een goeie workshop Lightroom 4. Vanuit Sittard is Rijswijk helaas niet te doen. Misschien is Eindhoven in de toekomst een optie voor mensen die in het oosten wonen?