Leer 'compact flitsen' tijdens 'Doing more with less'

Redactie 735 0
Altijd al mooie foto's willen maken zonder een te uitgebreide licht- en flitsuitrusting? Eyes On Media biedt in samenwerking met Lumedyne flitssystemen je de kans om dit te leren. Op 14 juni organiseren zij de workshop 'Doing more with less'.

De organisatie laat je tijdens de workshop zien dat je ook met een compacte lichte flitsset een geweldig resultaat kunt creëren. DJ Ladez, eigenaar van Lumedyne USA zal bij de workshop, aan de hand van voorbeelden, laten zien hoe je dit het beste aan kunt pakken. Hij heeft meer dan twintig jaar ervaring en geeft over de hele wereld workshops over dit onderwerp.

Locatie

De workshop 'Doing more with less' vindt plaats op de Manege Spaarnwoude. Op deze locatie staan de manege, maar ook een speciale oldtimer en modellen tot de beschikking van de workshopdeelnemers. Je wordt dan ook verzocht zelf een camera mee te nemen zodat je zelf kan fotograferen en natuurlijk kunt oefenen in uitlichten met het Lumedyne-flitssysteem.

Deelname

Je kunt zowel als professional als amateurfotograaf deelnemen aan de workshop. De kosten voor deelname bedragen vijftig euro. Meer informatie over de workshop en de aanmeldingen kan je vinden op de website van Eyes On Media.


afbeelding van Redactie

Redactie DIGIFOTO Pro | Redactie

Bekijk alle artikelen van Redactie